fbpx
0
Артикул: 70005
Під замовлення

Консольні сходи, 1 м.п., арт. 70005

за 1м.п. 8100 грн
Розміри: Ширина сходинки 900 - 1000 мм. В вартість виробу входить виготовлення металевого каркасу, фарбування, монтаж. Сходинки та перила прораховуються окремо
Напишіть нам

Реальні ціни на сайті, без подальшої накрутки під час заміру! Ми цінуємо ваш час! Дешевше не знайдете! Максимальна якість за помірну ціну!

Гарантія 10 років на цілісність виробу, гарантійне обслуговування

Для замовлення кованого виробу по Вашому фото/ескізу або проекту надішліть нам дані бажаного виробу, скориставшись формою НАПИШІТЬ НАМ або по телефону.

Консольні металеві сходи, сходи на металевому каркасі, сходи на металевому косоурі – це все варіанти сходів з металу, які ми професійно виготовимо для вас.  У сучасному дизайні такий варіант все частіше використовується, але в основному в Європейському інтер’єрі. Сходинки можуть бути дерев’яні, кам’яні, металеві. Монтуються такі сходи тільки в несучу стіну, перед виконанням ремонтних робіт, якщо необхідно, що б кріплень видно не було. Перш ніж приступити до виробництва такої залізної драбини ми узгоджуємо з вами проект сходів, який сконструював конструктор-архітектор, враховуючи всі важливі складові: починаючи від матеріалу куди будуть кріпитися сходи, закінчуючи товщиною металу самих сходинок, а також матеріалом огорожі, яку ви оберете для металевих сходів в будинок. Це дуже важливо. Довіряйте виробництво і монтаж сходів з металу тільки професіоналам.

Гарантія 10 років на цілісність виробу, гарантійне обслуговування

7 років на ринку, 20-річний досвід наших майстрів дозволяє створити сходи, які стануть родзинкою вашого будинку!