fbpx
0
Артикул: 10020
Під замовлення

Сучасні сходи, 1м.п., арт. 10020

за 1 м.п. 6480 грн
Напишіть нам

Реальні ціни на сайті, без подальшої накрутки під час заміру!
Ми цінуємо ваш час!
Дешевше не знайдете! Максимальна якість за помірну ціну!

Гарантія 7 років на цілісність вироби
Гарантія 4 роки на лакофарбові роботи.

Для замовлення кованого виробу по Вашому фото/ескізу або проекту надішліть нам дані бажаного виробу, скориставшись формою НАПИШІТЬ НАМ або по телефону.

Перила для сходів у стилі лофт– мабуть найважливіша деталь дизайну вашого житла. В сучасномі оформленні домівки дизайнери все частіше обирають  лофтові перила. Металеві сходи в приватний будинок оптимальне рішення для екстер’єрів. Так само як ґвинтові сходи – один із способів економії простору вашого будинку, металеві сходи на ганок – краще рішення для декору екстер’єру будинку.  Ціна металевих сходів на другий поверх залежить не тільки від складності елементів огорожі, але і від радіусу гвинтових перил, градусу нахилу, якості зварних швів, обробки металу, якості лакофрабових матеріалів та фарбування, складності монтажу. Ми також виготовляємо сходи на металевому каркасі. Як правило металеві сходи в стилі лофт не є кованими, але якість сварних швів відіграє важливу роль при виробництві металевої огорожі в стилі лофт. Сходи з металевими поручнями допоможуть заощаджити ваш бюджет, особливо, якщо сходи на другий поверх ґвинтові. Ковальня ACANT також виготовляє сходи з кованими поручнями, а також металеві сходи з дерев’яними ступенями.

На підставі смаків і побажань замовника ми створюємо ескіз сходів,перил, їхнє креслення з технічними параметрами. Майстри ACANT приступають до виробництва перил у співпраці з дизайнером. Така кооперація дає змогу чітко виконати замовлення і отримати чудові та бездоганні перила.

Також ми можемо зробити металеві перила по Вашому малюнку або проєкту. Робимо перила із металу любої складності!

Виробництво лофтових перил:
Всі лофтові перила виробляються з конструкціонної сталі №3 з різним діаметром матеріалу.
Кінцева збірка сталевих перил виконується з допомогою полуавтоматичних зварювальних аппаратів, що дає надійність та довговічність  перилам з металу.
Обробка поверхні перил: спочатку сходи проходять пескоструйну обробку, очищеня від бруду, потім шпаклюються, потім етап оцинковки, грунтування WS Plast виробництва Німетчини.
Фарбування виробу робится спеціальною фарбою WS Plast з подальшим патинуванням.

Також ми можемо зробити  перила по Вашому малюнку або проєкту. Робимо металеві перила любої складності!
Всі питання щодо ціни, дизайну, монтажу та доставки перил уточнюйте у консультанта!
Замовити перила ви можете прямо зараз по телефону +38(067) 755 55 51

Вартість виготовлення перил  в основному залежить від складності конструкції, малюнка, нестандартних рішень. Для кожного клієнта дизайнер промальовує ескіз з деталізацією і ЗD модель.

Щоб замовити перила надішліть нам фото  огороджень які вам сподобались або вкажіть перила з нашого каталогу, ми визначемо попередню ціну і приїдемо на замір з каталогом ескізів (тому що не всі перила є на сайті), визначимося з ескізом і передамо фото бажаних перил та фото сходів з вимірами нашому дизайнеру.

Виходячи з бюджету перил, дизайнер намалює для вас ескіз в обраному стилі з урахуванням розмірів ваших сходів. Будь-які  сходи можна прорахувати на різний бюджет. На вартість виробу впливає:

  • Використання штампованих деталей або викуваних в ручну. Штамповані деталі здешевляють кований виріб, деталі викувані вручну, відповідно, роблять його дорожчим.
  • Якість кованих деталей. Деталі, викувані вручну так само мають різну вартість, все залежить від майстерності виконання.
  • Кількість деталей, насиченість малюнка: чим більше насичений малюнок тим вище вартість.
  • Кількість зварних швів, якість їх зачистки, обробка швів, якість лакофарбових матеріалів.

 

Наша компанія несе гарантію 7 років на цілісність виробу, 4 роки на лакофарбові роботи. АКАНТ спеціалізується на кованих перилах саме художньої ковки без штампованих деталей. 7 років на ринку, 20-річний досвід наших ковалів дозволяє створити ковку, якою ви будете пишатися!