fbpx
0
Артикул: 20009
Під замовлення: 30 рабочих дней

Металева хвіртка, 1 м.кв., арт. 20009

за 1 м.кв. 2900 грн
Напишіть нам

Реальні ціни на сайті, без подальшої накрутки під час заміру!
Ми цінуємо ваш час!
Дешевше не знайдете! Максимальна якість за помірну ціну!

Гарантія 5 років на цілісність виробу
Гарантія 2 роки на лакофарбові роботи

Для замовлення кованого виробу по Вашому фото/ескізу або проекту надішліть нам дані бажаного виробу, скориставшись формою НАПИШІТЬ НАМ або по телефону.

Для огорожі офісних і адміністративних будівель як правило використовують металеві хвіртки, ворота та огорожі. Важливим при виготовленні залізних воріт, металевих хвірток, огорож з металу є якісна зачистка зварних швів, антикорозійна обробка металу, якісні лакофарбові вироби. При виборі методу фарбування хвіртки з металу треба врахувати всі плюси і мінуси порошкового і алкідного фарбування. Так плюси порошкового фарбування: швидко, покриття рівне, зберігається до 10 років, не вимагає попередньої антикорозійної обробки і спеціальних навичок в нанесенні, що, відповідно, зменшує вартість лакофарбових робіт, але істотним мінусом є неможливість реставрації виробу, для зняття порошкової фарби виріб треба буде нагрівати, що призведе до деформації металу. Плюси якісної алкідної фарби: при правильній обробці металу покриття зберігається до 10 років, в разі появи іржі ділянку легко зачистити і перефарбувати на місці; мінуси: збільшується термін виготовлення виробу, вартість вища за рахунок антикорозійної обробки і оплати праці, так як якісне покриття може зробити тільки професіонал. Металеві хвіртки можуть бути з кованими елементами і металеві калітки зі штампованими елементами. Виготовлення залізних воріт і хвірток вимагає не мало часу, це складний технологічний процес, що вимагає майстерності всієї команди. Ковані ворота і хвіртки, як правило, виготовляються в одному стилі, малюнку. Вкрай складно знайти цікавий малюнок або фото хвірток з кованими елементами. Ціна на металеві калітки залежить від складності кованих деталей і установки кованої хвіртки.

Компанія ACANT спеціалізується на художньому куванні, але використання штампованих деталей істотно зменшує вартість хвірток та воріт. Якщо ви хочете ковані металеві ворота, але на художню ковку недостатньо коштів, ми прорахуємо для вас ковані ворота та хвіртки на Ваш бюджет, які буде виглядати так само чудово!

Якщо ви шукаєте вишукані, неповторні ковані ворота та хвіртки, які задовольнять всі ваші побажання, підкреслять ваш смак і будинок – ми зробимо їх для ВАС!

Чому варто замовити виріб саме в ACANT:

  • безкоштовний Ескіз- для вас малюють креативні дизайнери по металу;
  • художня ковка – досвідчені ковалі зі своїм неповторним стилем; виготовлення зразка – це найкраща рекомендація, ще до укладення договору ви на 100% впевнені в результаті; юридичні гарантії – укладення договору, де прописані всі істотні умови замовлення;
  • власне виробництво в Києві – ви можете в будь-який час перевірити виконання замовлення; ціна і якість; якісна обробка металу:
  • піскоструминна обробка, цинкування, німецький лаки і фарби; 75% клієнтів рекомендують нас своїм друзям і близьким, а кожен другий стає постійним;
  • ми дбаємо про нашу репутацію, тому пишаємося нашими виробами;
  • досвід роботи з міжнародними організаціями, забудовниками, великими підприємствами; наші роботи прикрашають пляжі Одеси і Батумі, парки Києва, захищають стратегічні об’єкти.

Телефонуйте прямо зараз, і замовляйте ковані ворота саме для Вас! 067-755-55-51, або скористайтеся формою замовте дзвінок і ми вам передзвонимо!

Наша компанія несе гарантію 5 років на цілісність виробу, 2 роки на лакофарбові роботи.

7 років на ринку, 20-річний досвідфахівців